Na golfovém hřišti v Hluboké nad Vltavou se konal 03.09.2024 již 6. ročník CHARITATIVNÍHO TURNAJE PRO CENTRUM BAZALKA. Hráči, kteří změřili své... dokončení
První zářijový den byl na Hluboké ve znamení golfu. Leader Fox společně s Pilsner Urquell a Zámeckým Golf Resortem Hluboká si pro Vás připravili... dokončení
V úterý 27.08.2024 u nás proběhl další odpolední turnaj ze série odpoledních devítek. Počasí golfistům přálo a ti se mohli těšit z krásných... dokončení
V úterý, 20.08.2024 se konal další turnaj ze série úterních odpoledních devítek. Partnerem této devítky byla společnost Goodboy Garage. V Goodboy... dokončení
Srdečně Vás zveme na šestý ročník charitativního turnaje pro Centrum BAZALKA, který se uskuteční na našem hřišti. Přijďte si zahrát a k tomu i... dokončení
V sobotu 24.srpna se uskuteční na driving range od 9 do 17 hodin profesionální fitting golfových holí pomocí pokročilé analýzy švihu TrackMan 4 se... dokončení
V úterý, 13.08.2024 se u nás konala další úterní odpolední devítka. Toto úterý patřilo partnerovi Naše Farma. I přes velmi horké počasí si přišlo... dokončení
Dnes, 08.08.2024 se u nás konal další HENDIKEPOVÝ DEN S UNDER ARMOUR 2024 na devět jamek. I když nám počasí moc nepřálo, hráči si i tak turnaj moc... dokončení
Golfový klub Hluboká nad Vltavou zahájil výběrové řízení na provozovatele restaurace Golfového klubu pro sezónu 2015.
zadávací podmínky pro výběrové řízení k pronájmu restaurace na sezónu 2015
1) popsat celý koncept restaurace a představu o jejím provozu v sezóně 2015
2) připravit stálý jídelní lístek včetně cen, gramáží (předkrmy, polévky, svačiny do bagu, saláty, hlavní jídla, dezerty....)
3) představení nápojového lístku
4) připravit návrhy menu pro jednotlivé měsíce (vč. sezónní nabídky)
5) připravit 5 a více druhů turnajových nabídek občerstvení / rautů ve složení: snídaně, svačina, večeře(v cenových relacích 250,-/ 350,- / 450,-/ 550,-/ 650,- atd.)
6) představit team, který bude působit v kuchyni a restauraci (počty osob, rozdělení služeb ve všední dny, při rautech apod.)
7) představení jednotného oděvu pro team restaurace
8) návrh /představa pravidelných gastro-společenských akcí pro členy i nečleny klubu v klubové restauraci (jak často, kdy, tématika apod.)
9) navrhněte, jak přilákat hosty negolfisty a jaká nabídka by je měla oslovovat
9) proč právě Váš Team by měl provozovat náš golf bar
10) popište Vaši gastronomickou historii a očekávanou budoucnost
zasílání vyhotovených žádostí na: marketing@golfhluboka.cz
termín zasílání vyhotovených žádostí: od. 1.1. 2015 do 1.2. 2015.
termín oznámení výsledků výběrového řízení: nejdéle do 10.2. 2015