Vážení členové GKHNV, Dovolujeme si Vás informovat hned o dvou novinkách, které jsme si pro Vás na letošní rok přichystali. Je nám velkým... dokončení
Komu se nelení, tomu se zelení. Naši greenkeepeři právě připravují nový závlahový systém, abyste si hru na našem krásném hřišti užili ještě o kapku... dokončení
Vážení členové GKHNV, Rádi bychom Vám připomněli, že karty, které jste od nás obdržely v předešlých letech, již mají neomezenou platnost. Ponechat... dokončení
Prvních 50 zájemců, kteří ještě nikdy nebyli registrováni v GKHNV a od dnešního dne si u nás členství založí, obdrží slevu ve výši 50 %. Akce platí od... dokončení
Od dnešního dne již hrajeme na zimních greenech za zvýhodněné zimní fee! ❄️... dokončení
V podvečer 3.12. se prostory naší klubovny a restaurace proměnily na kouzelné místo - navštívil nás totiž Mikuláš i s čerty a anděly! Dveře se u nás... dokončení
Dovolte, abychom Vás pozvali na již tradiční Novoroční odpal, který se bude konat 1.1.2025 od 15:00 hodin. Bude zde probíhat také soutěž o... dokončení
Vážení golfoví přátelé, rádi bychom si společně s Vámi zpříjemnili blížící se adventní čas, proto přijměte naše pozvání na Mikulášskou nadílku,... dokončení
Golfový klub Hluboká nad Vltavou zahájil výběrové řízení na provozovatele restaurace Golfového klubu pro sezónu 2015.
zadávací podmínky pro výběrové řízení k pronájmu restaurace na sezónu 2015
1) popsat celý koncept restaurace a představu o jejím provozu v sezóně 2015
2) připravit stálý jídelní lístek včetně cen, gramáží (předkrmy, polévky, svačiny do bagu, saláty, hlavní jídla, dezerty....)
3) představení nápojového lístku
4) připravit návrhy menu pro jednotlivé měsíce (vč. sezónní nabídky)
5) připravit 5 a více druhů turnajových nabídek občerstvení / rautů ve složení: snídaně, svačina, večeře(v cenových relacích 250,-/ 350,- / 450,-/ 550,-/ 650,- atd.)
6) představit team, který bude působit v kuchyni a restauraci (počty osob, rozdělení služeb ve všední dny, při rautech apod.)
7) představení jednotného oděvu pro team restaurace
8) návrh /představa pravidelných gastro-společenských akcí pro členy i nečleny klubu v klubové restauraci (jak často, kdy, tématika apod.)
9) navrhněte, jak přilákat hosty negolfisty a jaká nabídka by je měla oslovovat
9) proč právě Váš Team by měl provozovat náš golf bar
10) popište Vaši gastronomickou historii a očekávanou budoucnost
zasílání vyhotovených žádostí na: marketing@golfhluboka.cz
termín zasílání vyhotovených žádostí: od. 1.1. 2015 do 1.2. 2015.
termín oznámení výsledků výběrového řízení: nejdéle do 10.2. 2015