Dovolte, abychom Vás pozvali na již tradiční Novoroční odpal, který se bude konat 1.1.2025 od 15:00 hodin. Bude zde probíhat také soutěž o... dokončení
Vážení golfoví přátelé, rádi bychom si společně s Vámi zpříjemnili blížící se adventní čas, proto přijměte naše pozvání na Mikulášskou nadílku,... dokončení
Hledáte ideální místo pro uspořádání vánočního večírku? Využijte našich jedinečných prostor a uspořádejte svůj firemní vánoční večírek v Zámeckém... dokončení
Rok se s rokem sešel a my bychom Vás rádi informovali, že v současnou chvíli opět probíhá každoroční anketa GOLFOVÝ AREÁL ROKU 2024, kde jsme se v... dokončení
Děkujeme za Vaši přízeň a podporu a budeme se na Vás opět těšit na kroužcích Junior Golfu v sezoně 2025!... dokončení
Finálový turnaj Czech PGA Senior Tour 2024. Ve čtvrtek 17.10. se na prestižním golfovém hřišti Loreta Golf Pyšely uskutečnil finálový turnaj série... dokončení
27.10.2024 jsme netradičně v neděli zakončili oblíbenou sérii turnajů s názvem Úterní odpolední devítka ⛳️, ve kterých hráči soutěžili o atraktivní... dokončení
Nejkrásnější svátky roku se nezadržitelně blíží a Vy nechcete složitě přemýšlet, čím obdarujete Vaše blízké, přátele nebo obchodní partnery? Ani... dokončení
Golfový klub Hluboká nad Vltavou zahájil výběrové řízení na provozovatele restaurace Golfového klubu pro sezónu 2015.
zadávací podmínky pro výběrové řízení k pronájmu restaurace na sezónu 2015
1) popsat celý koncept restaurace a představu o jejím provozu v sezóně 2015
2) připravit stálý jídelní lístek včetně cen, gramáží (předkrmy, polévky, svačiny do bagu, saláty, hlavní jídla, dezerty....)
3) představení nápojového lístku
4) připravit návrhy menu pro jednotlivé měsíce (vč. sezónní nabídky)
5) připravit 5 a více druhů turnajových nabídek občerstvení / rautů ve složení: snídaně, svačina, večeře(v cenových relacích 250,-/ 350,- / 450,-/ 550,-/ 650,- atd.)
6) představit team, který bude působit v kuchyni a restauraci (počty osob, rozdělení služeb ve všední dny, při rautech apod.)
7) představení jednotného oděvu pro team restaurace
8) návrh /představa pravidelných gastro-společenských akcí pro členy i nečleny klubu v klubové restauraci (jak často, kdy, tématika apod.)
9) navrhněte, jak přilákat hosty negolfisty a jaká nabídka by je měla oslovovat
9) proč právě Váš Team by měl provozovat náš golf bar
10) popište Vaši gastronomickou historii a očekávanou budoucnost
zasílání vyhotovených žádostí na: marketing@golfhluboka.cz
termín zasílání vyhotovených žádostí: od. 1.1. 2015 do 1.2. 2015.
termín oznámení výsledků výběrového řízení: nejdéle do 10.2. 2015