Vážení a milí golfisté, rádi bychom Vás informovali o znovu otevření Driving Range Švábův Hrádek v Českých Budějovicích. Drivingový automat funguje... dokončení
V sobotu 19.10.2024 se u nás konal Duo Golf Cup, který znamená spojení hned dvou oblíbených turnajů - Golf bez hranic, turnaje oslavujícího... dokončení
!! POZOR, POZOR!! Prvních 50 zájemců, kteří ještě nikdy nebyli registrováni v GKHNV a od dnešního dne si u nás členství založí, obdrží slevu ve... dokončení
Dne 13.10.2024 se konalo 25. Jednodenní mistrovství GKHNV na rány s JK Jewels. Letošním mistrem klubu se stal Jiří Lála s počtem 71 ran a titulem... dokončení
Dne 12.10.2024 se u nás na Hluboké uskutečnil jednodenní golfový kurz MAX, pod vedením zkušeného PRO trenéra Pavla Ambrože. Počasí našim budoucím... dokončení
Dnes, 8.10.2024 se u nás konal další odpolední turnaj ze série úterních odpoledních devítek. Partnerem dnešního turnaje bylo My Family Gym.... dokončení
Na Hluboké už známe i Juniorského mistra GKHNV pro rok 2024. Stal se jím vítěz z loňského roku Sebastian Prokop. Sebastian získává putovní... dokončení
V sobotu 5.10. se u nás na Hluboké konal již čtvrtý ročník oblíbeného turnaje v duchu populárního Bavorského svátku dobrého jídla a piva. Pro hráče... dokončení
Golfový klub Hluboká nad Vltavou zahájil výběrové řízení na provozovatele restaurace Golfového klubu pro sezónu 2015.
zadávací podmínky pro výběrové řízení k pronájmu restaurace na sezónu 2015
1) popsat celý koncept restaurace a představu o jejím provozu v sezóně 2015
2) připravit stálý jídelní lístek včetně cen, gramáží (předkrmy, polévky, svačiny do bagu, saláty, hlavní jídla, dezerty....)
3) představení nápojového lístku
4) připravit návrhy menu pro jednotlivé měsíce (vč. sezónní nabídky)
5) připravit 5 a více druhů turnajových nabídek občerstvení / rautů ve složení: snídaně, svačina, večeře(v cenových relacích 250,-/ 350,- / 450,-/ 550,-/ 650,- atd.)
6) představit team, který bude působit v kuchyni a restauraci (počty osob, rozdělení služeb ve všední dny, při rautech apod.)
7) představení jednotného oděvu pro team restaurace
8) návrh /představa pravidelných gastro-společenských akcí pro členy i nečleny klubu v klubové restauraci (jak často, kdy, tématika apod.)
9) navrhněte, jak přilákat hosty negolfisty a jaká nabídka by je měla oslovovat
9) proč právě Váš Team by měl provozovat náš golf bar
10) popište Vaši gastronomickou historii a očekávanou budoucnost
zasílání vyhotovených žádostí na: marketing@golfhluboka.cz
termín zasílání vyhotovených žádostí: od. 1.1. 2015 do 1.2. 2015.
termín oznámení výsledků výběrového řízení: nejdéle do 10.2. 2015